nekaj se tu fino kuha

Kaj da kuham?

Kaj da kuham?

 

Samostalni život potaknuo me da počnem racionalno kombinirati obroke. Nisam htjela živjeti na sendvičima i fast food-u jer „ za dvoje/jednog se ne isplati kuhati“ . Kada se obrok unaprijed osmisli, sama priprema je lagana i ne zahtjeva puno vremena. S tom mišlju, krenula sam osmišljavati menije za pet radnih dana u tjednu jer su oni najkritičniji, vikendom je druga priča i lakše je organizirati se.

Subotom ili nedjeljom se ide na plac,  i taj plac forsiram jer mislim da nam je do sad svima jasno kako u dućanu ne možemo naći voće i povrće koje nema veze s opisom a o mesu da ne pričam. Prije samog odlaska potrebno je uzeti pola sata vremena da se smisli 5 ručkova sa točno definiranim namirnicama koje ti trebaju a koje imaš. Što detaljnije se napiše popis, to je sama kupovina lakša a i ono što je najbitnije nema propadanja hrane i nepotrebno punjenje frižidera.

Ovdje ću pisati svaki tjedan ideje za tih pet ručkova i s time vas potaknuti da se i vi zdravo  hranite, uštedite i naravno, uživate u hrani i pripremi iste jer je to najbitnije!Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *